Manifest Solution - One Stop Web Solution Company

Voice-over

De stem achter het merk

Met een reeks veelzijdige, meertalige stemmen van bedrijfspresentatoren tot talenten voor karakterstemmen, hebben wij een stem naar wens voor uw merk om internationaal te opereren. We hebben stem gegeven aan verschillende wereldwijde merken. Laat uw producten en diensten spreken met onze stem en laat ze uniek herkenbaar zijn.


Wij specialiseren in professionele diensten in talen als Singalees, Birmees, Nepalees, Kantonees, Taiwanees, Laotiaans, Khmer, Dari, Pashto, Hazaragi, Mongools, Albanees, Armeens, Kazachs, Oezbeeks, Tadzjieks, Turkmeens, Kurmanji- en Sorani-Koerdisch, Afrikaans, Amhaars, Somalisch, Tigrinya en Swahili.


We hebben stemmen voor het volgende

 • Telefoonbeantwoordingssystemen
 • Radio- en tv-reclames
 • Documentaires
 • Bedrijfsteksten
 • E-learning
 • Audioboeken
 • Video games
 • Animaties

Voice-over workflow

 • Scriptcontrole
 • Planning van studiosessies en voice-overopnamen
 • Editing
 • Controle door beoordelaar ter plaatse
 • Aanpassingen door voice-overtalent
 • Levering van afgewerkte audio aan klant


Voice-overvoorbeelden

We hebben stemmen in verschillende talen. Hier geven we echter alleen stemvoorbeelden van lastige talen. Stemdemo’s in andere talen kunnen op schriftelijk verzoek worden geleverd.


Voice-over, nasynchronisatie en ondertiteling in het Armeens, Azerbeidzjaanse en Albanees. Armeense, Azerbeidzjaanse en Albanese stemtalenten voor elearningteksten en tv-reclames. Opname-- en postproductiestudio's in Jerevan, Armenië; Baku, Azerbeidzjaan en Tirana, Albanië.


Voice-over, nasynchronisatie en ondertiteling in het Arabisch en Farsi (Perzisch). Arabische en Farsi stemtalenten voor elearningteksten en tv-reclames. Opname-- en postproductiestudio's in Dubai, VAE; Riaad, Saoedi-Arabië en Teheran, Iran.


Voice-over, nasynchronisatie en ondertiteling in het Birmees, Khmer, Laotiaans, Thais en Vietnamees. Birmese, Khmer, Laotiaanse, Thaise en Vietnamese stemtalenten voor elearningteksten en tv-reclames. Opname-- en postproductiestudio's in Rangoon, Myanmar; Phnom Penh, Cambodja; Vientiane, Laos; Bangkok, Thailand en Hanoi, Vietnam.


Voice-over, nasynchronisatie en ondertiteling in het Indonesisch, Maleis en Filipijns (Tagalog). Indonesische, Maleise en Filipijnse stemtalenten voor elearningteksten en tv-reclames. Opname-- en postproductiestudio's in Jakarta, Indonesië; Kuala Lumpur, Maleisië en Manilla, Filipijnen.


Voice-over, nasynchronisatie en ondertiteling in het Bengaals, Nepalees, Urdu en Sinhala (Singalees). Bengaalse, Nepalese, Urdu en Sinhala stemtalenten voor elearningteksten en tv-reclames. Opname-- en postproductiestudio's in Dhaka, Bangladesh; Kathmandu, Nepal; Islamabad, Pakistan en Colombo, Sri Lanka.


Voice-over, nasynchronisatie en ondertiteling in het Chinees, Taiwanees en Mongools. Chinese, Kantonese, Taiwanese en Mongoolse stemtalenten voor elearningteksten en tv-reclames. Opname-- en postproductiestudio's in Beijing, China; Hong Kong, China; Taipei, Taiwan en Ulaanbaatar, Mongolië.


Voice-over, nasynchronisatie en ondertiteling in het Japans en Koreaans. Japanse en Koreaanse stemtalenten voor elearningteksten en tv-reclames. Opname-- en postproductiestudio's in Tokyo, Japan en Seoul, Zuid-Korea.


Voice-over, nasynchronisatie en ondertiteling in het Kazachs, Oezbeeks, Georgisch, Tadzjieks en Turkmeens. Kazachse, Oezbeekse, Georgische, Tadzjiekse en Turkmeense stemtalenten voor elearningteksten en tv-reclames. Opname-- en postproductiestudio's in Astana, Kazachstan; Bisjkek, Kirgizië; Tasjkent, Oezbekistan; Tbilisi, Georgië; Doesjanbe, Tadzjikistan en Asjchabad, Turkmenistan.


Voice-over, nasynchronisatie en ondertiteling in het Dari, Pasjtoe, Kurmanji-Koerdisch en Sorani-Koerdisch. Dari, Pashto, Kurmanji-Koerdische en Sorani-Koerdische stemtalenten voor elearningteksten en tv-reclames. Opname-- en postproductiestudio's in Kaboel, Afghanistan en Erbil, Koerdistan, Irak.


Voice-over, nasynchronisatie en ondertiteling in het Afrikaans, Amhaars, Tigrinya, Somalisch en Swahili. Afrikaanse, Amhaarse, Tigrinyaanse, Somalische en Swahili stemtalenten voor elearningteksten en tv-reclames. Opname- en postproductiestudio's in Kaapstad, Johannesburg, Zuid-Afrika; Addis Abeba, Ethiopië; Mogadishu, Somalië en Nairobi, Kenia.


Contact Us

Office Address : Sr. No. 164, Plot No. 13, Shinde Bldg. Shastrinagar, Paud Road, Kothrud, Pune (India, Maharashtra) 411 038.


Tel : +91 9850638414        Email : projects@mmultilingual.com; marutimultilingual@gmail.com


Skype : transrus21        Website : www.mmultilingual.com